Verwarming

Vragen?

Een vraag ivm Verwarming?

Vul onderstaande formulier in en laat ons weten wat uw vraag is. We laten u zo snel mogelijk een antwoord.

Leave this empty:

Krijgt u het ook warm?

U bent op zoek naar een verwarmingsinstallatie voor uw nieuwbouw of renovatie. Bij Delaere vindt u alles onder één dak. Van traditionele verwarmingsinstallaties en vloerverwarming tot warmtepompen en zonneboilers. Wij garanderen u een hoog rendement en een laag energieverbruik. U bent dus zeker van energiezuinig bouwen en verbouwen.

  • A-merken van de beste kwaliteit tegen een sterke prijs.
  • Van A tot Z, van verkoop tot plaatsing.
  • Ruime keuze in onze showroom. Breng ons een bezoek.
Verwarming

Je hebt heel wat mogelijkheden om uw wooncomfort te verhogen en uw leefklimaat te verbeteren. Ook vloerverwarming is een uitstekende techniek, die enerzijds het comfort in je woning verhoogt en anderzijds uw energieverbruik verlaagt. Vloerverwarming is een uiterst energiezuinige manier van verwarmen, die je toelaat om uw centrale verwarming enkele graden lager te zetten.

Haal dankzij de zon warm water in huis. Het is goed voor het milieu én het verlaagt uw energiefactuur.

Premies
ontdek hier van welke premies u kan genieten. Wij bezorgen u alle nodige documenten!

Plaatsing
Gebeurt door ervaren technici of door uzelf onder begeleiding.

Met de auroTHERM exclusiv vacuümbuiscollector doet Vaillant haar reputatie van vernieuwer eer aan. Een eenvoudige installatie van hoogwaardige kwaliteit die volledig geassembleerd wordt in Duitsland.

Opbouw
De auroTHERM exclusiv bestaat uit 8 of 16 collectoren in een aluminium houder. Binnenin de absorptiebuis bevindt zich een maanvormig spiegeltje van puur zilver om meer zonnestralen op te vangen. Onder welke hoek de zon ook invalt op de collector, het spiegeltje zorgt ervoor dat de stralen worden gereflecteerd naar de absorptiebuis die ze opvangt. Zo bekomt u een rendementsverbetering van meer dan 40%.

Vacuüm
Het woord 'vacuüm' heeft betrekking op de constante druk waaronder de hele installatie staat. De collectoren zijn niet meer gevuld met gas maar met lucht. Dat verbetert de thermische installatie. Zelfs bij minder sterk zonlicht geniet u nog van zonne-energie. Dankzij de glas-glasverbinding tussen de absorptiebuis en de beschermende buis errond wordt het vacuüm, en dus de optimale werking, door de jaren heen behouden.

Installeren
De installatie is heel eenvoudig. De collector is omwille van het compacte design en de gebruikte materialen een lichtgewicht. Bovendien kan u meerdere collectoren naast elkaar installeren.

AuroSTEP
Naast de auroTHERM heeft Vaillant ook de auroSTEP. Een volledig systeem dat eenvoudig te installeren is en gecombineerd kan worden met de verwarmingsketels van Vaillant.

Troeven
De auroSTEP bestaat uit 3 hoofddelen: de zonnecollector VFK, de zonneboiler VIH SN (monoboiler van 150 liter of duoboiler van 250 liter) en de regeling. Daarbovenop komt nog de steekpomp, veiligheidsklep en een vul- en aflaatkraan die standaard ingebouwd is in de ommanteling van de boiler. De regeling met digitaal scherm is eveneens in de boiler ingebouwd en standaard ingesteld.

Een warmtepomp kan warmte van een relatief lage temperatuur omzetten naar de gewenste temperatuur voor uw woning. Die warmte haalt de pomp uit de omgeving (lucht, water of bodem) en zet ze om naar hogere temperaturen.

Dankzij uw warmtepomp kan u uw woning voorzien van warm sanitair water en uw woning opwarmen. De energie die uw warmtepomp hiervoor verbruikt is laag ten opzichte van de opbrengst want 65 à 80% van de door de warmtepomp geleverde energie wordt al uit de omgeving gehaald.

Uw warmtepompinstallatie verbruikt minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem. Daarenboven is de CO2-uitstoot heel wat lager.

warmtepomp Vaillant

Wij verkopen niet alleen verwarmingselementen, wij komen die ook plaatsen voor jou. Onze vakmannen weten precies hoe te werk te gaan en vinden voor elke situatie het gepaste antwoord. Laat niets aan het toeval over en laat de installatie over aan onze specialisten.

Enkele voorbeelden & realisaties

Verwarming
Verwarming
Verwarming
Verwarming
Verwarming

Boek het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie Aanvraag indienen