Wellness

Vragen?

Een vraag ivm Wellness?

Vul onderstaande formulier in en laat ons weten wat uw vraag is. We laten u zo snel mogelijk een antwoord.

Leave this empty:

Een wereld vol welbehagen!

Ontspannen is de boodschap! Creëer een eigen kuuroord, uw bron van energie.

  • A-merken van de beste kwaliteit tegen een sterke prijs.
  • Van A tot Z, van verkoop tot plaatsing.
  • Ruime keuze in onze showroom. Breng ons een bezoek.
Wellness

  Bekijk de brochure van Superior Spas

Met een jacuzzi, of een spa, kan je genieten van de heilzame werking van warm water. Het lichaam ontspant en herstelt zich waar nodig. Dankzij de massageknoppen stimuleert u daarenboven specifieke delen van het lichaam.

Door de aangename warmte verhoogt de hartslag waardoor u een betere bloedcirculatie bekomt. Uw spieren krijgen meer zuurstof en voedingsstoffen aangereikt.

Delaere is verdeler van de Serenity jacuzzi:

Ergonomie troef
De ergonomische lig- en zitplaatsen ondersteunen het lichaam en verhogen het comfort. Uw hoofd en nek rusten op zachte hoofdkussen. De zitbanken zijn voorzien van wijde lendensteunen.

Massage
Elke centimeter van uw lichaam wordt gemasseerd door de unieke 'Versa Massage'. Van hydrotherapie gesproken! Deze jacuzzi geeft een boost aan het ganse lichaam. Elke roestvrijstalen jet is individueel regelbaar. U kan opteren voor krachtige, wijde stroming tot penetrerende vingertipmassage.

Energiezuinig en compact
Dankzij het 'Double Thermal Shield systeem' is de Hydropool Serenity Spa de meest energiezuinige whirlpool op de markt. Ideaal om op een dakterras te plaatsen of voor beperkte ruimtes.

 

Serenity 4000

De Serenity 4000 heeft 1 ligplaats en 3 zitplaatsen en is ontworpen voor optimale prestatie, energiezuinigheid en kwaliteit. Deze jacuzzi is enkel verkrijgbaar in de Goldversie.

Serenity 5000R

De Serenity 5000R beschikt over 5 zitplaatsen en is ontworpen voor optimale prestatie, energiezuinigheid en kwaliteit. Deze jacuzzi is enkel verkrijgbaar in de Goldversie.

Serenity 5000

De Serenity 5000 beschikt over 1 ligplaats en 4 zitplaatsen en is ontworpen voor optimale prestatie, energiezuinigheid en kwaliteit. Deze jacuzzi is verkrijgbaar in de Gold- en Platinumversie.

Serenity 6000

De Serenity 6000 beschikt over 1 ligplaats en 5 zitplaatsen en is ontworpen voor optimale prestatie, energiezuinigheid en kwaliteit. Deze jacuzzi is verkrijgbaar in de Gold- en Platinumversie.

Serenity 7000

De Serenity 7000 beschikt over 7 zitplaatsen en is ontworpen voor optimale prestatie, energiezuinigheid en kwaliteit. Deze jacuzzi is verkrijgbaar in de Gold- en Platinumversie.

  Bekijk de brochure van Health Mate®

Health Mate® is een begrip in de infraroodsector die de eerste infraroodcabine al in 1979 ontwikkelde. Er is reeds een Healthmate infraroodsauna vanaf 4.285 euro!

Missie
Bij Health Mate® staat u als klant en gebruiker centraal. Daarom streeft Health Mate® naar:

  • 100% klanttevredenheid
  • Een absolute topkwaliteit
  • Innovatie
  • Service
  • Superieur vakmanschap

Als trendsetter en koploper pakt Health Mate® nog steeds uit met de laatste nieuwe technologie en gaat wereldwijd op zoek naar de beste componenten om tot een sublieme kwaliteit te leiden.

Perfectie troef
Elke infraroodcabine is met de hand gemaakt en wordt tot in de puntjes afgewerkt. Uw cabine is vervaardigd uit materiaal van een superieure kwaliteit. Zo is het hout van de fijnste soort rode, Canadese ceder. Bomen die uitsluitend in eigen beheer gekweekt en gekapt worden.

Rode Canadese ceder voor binnen- en buitenafwerking
Een infraroodcabine is onderhevig aan sterke temperatuurschommelingen. Goedkope houtsoorten gaan barsten of buigen. Rode ceder is ideaal voor deze toepassing. Het is mooi, geurt aangenaam en is bovendien erg duurzaam. Het heeft een fijne structuur en textuur. Door het oliegehalte dat van nature in deze houtsoort aanwezig is, blijft het hout beschermd tegen insecten en schimmelvorming.

Puur genieten
Elke cabine van Health Mate® is standaard uitgerust met een Blaupunkt radio en cd die eveneens beschikt over een iPod-aansluiting. U ontvangt er een handige afstandsbediening bij. Zo kan u uw favoriete muziek beluisteren terwijl u aan uw gezondheid werkt.

Daarnaast is elke cabine uitgerust met een sterrenhemel. Kleine optische vezels die in het plafond minuscule lampjes vormen. Vier verschillende kleuren zorgen voor extra lichttherapie. Genieten maar.

Wij verkopen niet alleen infraroodcabines en jacuzzi's, wij komen die ook plaatsen voor jou. Onze vakmannen weten precies hoe te werk te gaan en vinden voor elke situatie het gepaste antwoord. Laat niets aan het toeval over en laat de installatie over aan onze specialisten.

Enkele voorbeelden & realisaties

Wellness
Wellness
Wellness
Wellness

Boek het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie Aanvraag indienen