Delaere verbouwt uw badkamer, van afbraak tot complete afwerking. Reken daarvoor op ons team van professionele en ervaren bouwvakkers.

Laat u in onze ruime toonzaal inspireren door de mooiste materialen. Wij begeleiden u bij de keuze van uw vloer, tegels, kasten, kranen, spots, douche, ...

Wij voeren de renovatie uit zoals u dat wenst. Zonder dat u er een financiële kater aan overhoudt. U ontvangt namelijk altijd een gedetailleerde offerte en kunt vertrouwen op een snelle en feilloze service.

Wij verkopen niet alleen badkamers, wij ontwerpen ze en komen ze ook plaatsen voor u. Onze vakmannen weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Ze vinden voor elke situatie de gepaste oplossing. Laat niets aan het toeval over en laat de installatie over aan onze specialisten.

MAAK EEN AFSPRAAK

UITBRAAK
volledige uitbraak van uw bestaande badkamer

LEIDINGEN
plaatsing leidingen sanitair, verwarming en elektriciteit

PLEISTEREN
bepleistering en effen zetten van de muren

WATERDICHT MAKEN
van bad- en/of douchegedeelte

PLAFOND
plaatsing nieuw plafond met bijhorende verlichting

TEGELS
plaatsing vloer- en wandtegels

TOESTELLEN
plaatsing sanitaire toestellen en verwarming

VENTILATIE
plaatsing ventilatie

Een badkamer is een persoonlijke plaats waar u tot rust komt en uzelf kunt zijn. Het is dan ook belangrijk dat de stijl van de badkamer aansluit bij uw persoonlijkheid en de rest van uw woning.

Het grootste deel van onze badkamermeubelen wordt in België gefabriceerd. We garanderen dan ook een kwalitatieve afwerking en een uitstekende dienst na verkoop.

Wij maken graag tijd vrij om u te adviseren en te begeleiden in uw zoektocht naar uw droombadkamer, verwarmingsinstallatie of wellnesstoestel.

Slim bedacht, knap gemaakt

Badkamers van Delaere zijn samengesteld uit unieke, hoogwaardige materialen. Ze hebben altijd een tijdloze, frisse en luxueuze uitstraling. Bovendien blinken onze badkamers uit in functionaliteit.

In alle mogelijke stijlen

Bij Delaere hebben we een ruime keuze in diverse stijlen. Van tijdloos, strak en luxueus tot landelijk of klassiek. Wat u ook verkiest, wij zorgen ervoor dat uw droombadkamer aansluit bij de rest van uw woning en een plaats is waar u zich comfortabel voelt.

Kom tot rust

Ervaar een badkamercomfort waarvan u al jaren droomt. Kom tot rust in een ruim ligbad of geniet van en verfrissende regendouche.

Perfectie voor elke ruimte

Tijdens het bespreken van uw project gaan we samen op zoek naar de ideale badkamer. We analyseren uw behoeftes en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Daarbij proberen we de beschikbare ruimtes optimaal te benutten. Zo biedt een inloopdouche u soms meer keuzevrijheid dan een klassieke douche, omdat die zowel qua grootte als design volledig kan aangepast worden.

Matzwart

Op zoek naar een moderne look voor uw badkamer? Een kraan of waskom in matzwart is ook dé badkamertrend op heden. De ideale manier om rust en klasse uit te stralen. Het unieke design is bovendien niet alleen prettig voor het oog, maar ook erg functioneel.

Tijdloos wit

Wilt u een badkamer met een tijdloze uitstraling? Door witte badkamermeubels te gebruiken zorgt u voor een frisse, heldere en neutrale uitstraling. Zeker wanneer de ruimte eerder beperkt is, is een witte badkamer een uitstekend idee om een gevoel van ruimte te creëren.

Inloopdouche

Inloopdouches met douchebak of -goot, een glazen wand en zalige regendouchekop zijn in de hedendaagse badkamer niet meer weg te denken. Dankzij de grote keuze aan baden in verschillende afmetingen en vormen vindt u ongetwijfeld een bad dat perfect aan uw wensen voldoet.

Delaere, uw sanitaire partner van A tot Z

Bij Delaere kan u terecht voor alles voor in en rond uw badkamer. Van badkamermeubelen en sanitair porselein over kranen, douches en baden tot toiletten en doe-het-zelf materiaal.

Delaere werkt enkel met A-merken van de beste kwaliteit tegen een sterke prijs.

U heeft een vraag of wenst een afspraak te maken om uw plannen te bespreken? Aarzel niet ons te contacteren, we helpen u graag verder.

BEKIJK MEER REALISATIES

WATERVERZACHTERS

WATERVERZACHTERS

Bescherm uw toestellen en energiefactuur. Wist u dat er jaarlijks zo'n 35 kg kalk door uw leidingen en toestellen stroomt? Hierdoor kan uw energiefactuur tot 10% stijgen en de levensduur van uw toestellen en sanitair aanzienlijk verminderen. Met de G.R.E.E.N. Line waterverzachter beschermt u zich optimaal.

Zuiver flessenwater uit elke kraan in uw woning? De Home Water Station van Watergenius is de alles-in-één oplossing voor zowel zacht water zonder kalk als lekker drinkwater uit elke kraan. het gepatenteerd filtratieproces filtert uw leidingwater in 9 stappen. Het resultaat? Leidingwater met de kwaliteit van premium flessenwater.

De voordelen:

  • Geen kalk
  • Geen chloor, bacteriën of zware metalen
  • Lekker als flessenwater
  • Geen gesleur meer met plastic flessen
  • Beter voor uw portemonnee