Een wereld vol welbehagen! Creëer een eigen kuuroord, uw bron van energie.

U wil een jacuzzi die eruit springt qua design en techniek? En die ook nog eens veilig en energie-efficiënt is? De spabaden van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke totaalervaring: uw persoonlijke spa.

Hydropool Serenity Spa's

Dankzij een uniek ergonomisch ontwerp geven de Hydropool Serenity Spa's uw volledige lichaam de nodige ondersteuning en comfort. De pulserende jetstromen zorgen ervoor dat u optimaal geniet van de therapeutische kracht van een watermassage. Om op elk moment van de dag te genieten, alleen of in gezelschap.

PDF model A300
PDF model A400
PDF model A500
PDF model A600

MAAK EEN AFSPRAAK

INFRAROODCABINE HEALTH CARE

Het gebruik van een infraroodcabine kost minder dan u denkt!

Health Mate geeft een levenslange garantie op de stralingselementen, de sturing, de bedieningspanelen en op de led-kleurentherapie van de infraroodsauna's.

Waarom Health Mate-infraroodsauna en geen ander merk?

Infraroodsauna's, u vindt ze in alle maten en voor alle prijzen. Er zijn dus ook veel goedkopere soorten dan de sauna's van Health Mate. Verleidelijk? Natuurlijk, maar laat u niet misleiden. Niet alle infraroodstraling heeft hetzelfde effect op uw lichaam.

Health Mate is de enige fabrikant ter wereld die Tecoloy-stralingselementen gebruikt. Die genereren een bewezen bereik van 6.340 nanometer. Goed voor een perfecte match met uw lichaam.

Alle modellen kunt u bezichtigen in onze toonzaal

Download de brochure