Bij Delaere vindt u alles onder één dak. Maximaal comfort en een minimale energiefactuur.

Wanneer u uw badkamer renoveert, vindt u het misschien ook interessant om gelijktijdig of later uw verwarmingssysteem door ons te laten vervangen.

Dankzij het hogere rendement van nieuwe systemen verbruikt uw installatie veel minder energie en dalen de werkingskosten. Bovendien zijn ze ook milieuvriendelijker.

Als u uw verwarmingssysteem vervangt, kunt u ofwel de bestaande energiebron behouden, ofwel geleidelijk of volledig overschakelen op een hernieuwbare energiebron.

MAAK EEN AFSPRAAK

Welk verwarmingssysteem sluit het best aan bij uw behoeften?

Een standaardoplossing bestaat niet, maar wees gerust: wij helpen u bij het kiezen van een nieuwe verwarmingsinstallatie. Meer zelfs, wij komen uw verwarmingselementen zelf plaatsen. Vertrouw op onze vakmannen.

Naast de plaatsing nemen wij ook de herstellingen en het periodiek onderhoud voor onze rekening.

Het onderhoud van het centraal stooktoestel van uw verwarmingsinstallatie is een wettelijke verplichting. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Tweejaarlijks onderhoud condensatieketels op gas*
Jaarlijks onderhoud stookolieketels*
Jaarlijks onderhoud atmosferische gasketels*
onderhoud boilers en doorstromers op gas
Onderhoud elektrische boilers

* met wettelijk verbrandingsattest

PLAN UW ONDERHOUD

Warmtepompen

Een warmtepomp is een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing voor verwarming, koeling en warm water. Een warmtepompsysteem gebruikt voor 75% de gratis energie uit de lucht, de bodem of het grondwater.

Meer informatie

 

Boilers voor warm water

Meer informatie

 

Verwarmingsketels

Meer informatie

 

Verwarmen met pelletkachel

Pelletkachels vertegenwoordigen de meest innoverende verwarmingsoplossing , ze zijn het resultaat van het gebruik van de meest geavanceerde technologieën en worden gegarandeerd door een hoge kwaliteit van afwerking.

Ideaal om aan te passen aan elke omgeving dankzij een eenvoudig en elegant ontwerp, geven ze die gezonde warmte die alleen de vlam kan geven.

Meer informatie